Kültür-sanat ve eğlence sektöründe, her sezon yüzlerce sanatçıyı ağırlayan, Türkiye’nin en iyi sahne performansları merkezlerinden Zorlu PSM’nin Kurumsal iletişim müdürü olarak, bundan yıllar önce tanıştığımızdan beri, başta müzik olmak üzere, sanata olan ilgisi kadar, kişisel gelişim ve pozitif düşünme konusunda da, söyledikleriyle uyguladıklarının uyumu açısından örnek aldığım ve birbirimize iyi geldiğimizi her fırsatta dile getirdiğimiz arkadaşlarımın başlarında gelir Sevgili Ayşegül Kumova. Geçtiğimiz Ekim ayında Ayşegül; “Bi’ hayat var; Onu da iyi yaşa!” mottosuyla, özellikle kültür ve seyahat denilince entellektüel birikimiyle ve yapımcı kimliğiyle sektörde sevilen isimlerden olan Sevgili Şenay Akkurt ile bir podcast serisi için yola koyulduğunda, bu hoşsohbet ikilinin, hayatı daha iyi yaşamak için merak edilen konuları masaya yatırdıkları keyifli sohbetlerine konuk olmayı seve seve kabul ettim. İşte “Seyahat etme kültürünü” konuştuğumuz o sohbeti, geçtiğimiz Perşembe günü, Şenay’ların Etiler’deki prodüksiyon şirketi Patika Yapım stüdyosunda çektik ve ne şanslısınız ki bugün itibariyle bu çok eğlenceli yayınımız her yerde izleyebilmeniz ve dinleyebilmeniz için yayında. 🙂

dilek yeginsu sohbet konuk 2
“Bi’ Hayat Var; Onu da İyi yaşa!” Podcast Serisinde Şenay Akkurt ve Ayşegül Kumova’nın Seyahat ve Yeme-İçme Üzerine Sohbetinde Stüdyo Konukları Dilek Yeğinsü / Üşengeç Şef oldu.

Ayşegül Kumova ve Şenay Akkurt “Bi’ Hayat Var; Onu da İyi yaşa!” Podcast Serisinde Neler Anlatıyor?

Bu iki meraklı şehir insanı, merak ettiklerini masaya yatırıp irdelemeyi, bazı sorular sorup, cevaplar aramayı seviyor. Burada amaç, her hafta belirledikleri bir konu üzerine sohbet ederken, bir yandan da sizlerin çay sohbetlerine, kahve molalarına eşlik etmek. Dinleyicilerin de katılmak isteyeceği tatta bir sohbet serisi tasarlayan ikili, bir prodüksiyon stüdyosunda olmanın avantajıyla aynı zamanda görüntü kaydı da aldırarak, Şenay Akkurt’un YouTube sayfasına yüklüyorlar. Şimdiye kadar yer verdikleri Kaliteli zaman nedir? Gıda israfı nasıl önlenebilir? 2020’den neler öğrendik? Sağlıklı beslenmede doğru bilinen yanlışlar neler? Nostaljiyi neden severiz? Batıl inançlar nereden gelir? Neden dizi izliyoruz? Neden güleriz? Gülmek bulaşıcı mı? gibi pek çok konuda önceki yayınlarını da Spotify‘da “Bi Hayat Var”

“Bi’ Hayat Var; Onu da İyi yaşa!” Podcast Serisi Hangi Gün ve Nerelerde Yayınlanıyor?

Her hafta, Pazar sabahları yeni bir konuyla dinleyici ve izleyicilerin karşısına çıkıyorlar. Yeni yayonlarını kaçırmamak için Pazar günleri için kendinize telefonunuzda küçük bir hatırlatma ayarlayabilirsiniz.

Seyahat ve Yeme-İçme Üzerine Üzerine Neler Konuşuldu?

Şenay ve Ayşegül’ün bu hafta “Seyahat etme kültürü”nü ele alarak, seyahat gurmelerinin hayatlarının mutfağına daldığı ve bu konuda deneyimlerimi paylaşmam için, beni de yayınlarına konuk ederek, özlediğimiz seyahatler üzerine konuştuk. Bu hayatı gerçekten seyahat yazarları ve programcıları mı yaşıyor? Neden herkes gezgin ve gurmelere özeniyor? Aslında her şey dışarıdan görüldüğü gibi mi? Seyahat etme kültürü nasıl gelişti? Herkesin etkileyici (influencer) olduğu günümüz sosyal medyasında, “Yukarı kaydır” trendlerine ne kadar güvenmeli, kimlerin tavsiyelerine inanmalıyız? Seyahat etmek bize ne kazandırır? Valiz yapmanın püf noktaları nelerdir? gibi pek çok konudan dem vurup, anılarımızı paylaştık.

gezi seyahat yeme içme blogger influencer nasıl olunur
“Bi’ Hayat Var; Onu da İyi yaşa!” Podcast Serisinde Şenay Akkurt ve Ayşegül Kumova’nın Seyahat ve Yeme-İçme Üzerine Sohbetinde Stüdyo Konukları Dilek Yeğinsü / Üşengeç Şef oldu.

Seyahat ve Yeme-İçme Üzerine Olan Bu Yayını Nerede İzleyebilir? Nerelerden Dinleyebiliriz?

Zamanın adeta su gibi geçmesiyle, tadı damağımızıda kalan, kısa ve tatlı bir sohbet gerçekleştirdiğimiz yayınımızı aşağıda listelediğim şu platformlardan ve direkt üzerine tıklayarak siz de hemen şimdi izleyebilir veya dinleyebilirsiniz.

“Neden Seyahat Etmeyi Seviyoruz” Çekimimizin Youtube videosunu izlemek için:

“Bi’ Hayat Var; Onu da İyi yaşa!” Podcast Serisinde Şenay Akkurt ve Ayşegül Kumova’nın
Seyahat ve Yeme-İçme Üzerine Sohbetinde Stüdyo Konukları Dilek Yeğinsü / Üşengeç Şef oldu.

“Neden Seyahat Etmeyi Seviyoruz” Podcast’imizi Spotify’da dinlemek için:

SİZ DE DÜŞÜNCENİZİ PAYLAŞIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz