İnce mizah anlayışı ve birbinden değerli oyunculuklarıyla izlemelere doyamadığım Avrupa Yakası‘nın yaratıcısı Gülse Birsel, Yalan Dünya‘dan sonra yeni komedi dizisi Jet Sosyete ile ekranlara geri dönüyor. Üstelik Arif v 216 filminde Zeki Müren tiplemesiyle dertli gönüllerimize giren Çağlar Çorumlu da kadroda… Fragmanını izlediğimde “Ah keşke bir de Engin Günaydın, nam-ı diğer Burhan Altıntop da olaydı” demedim desem yalan olur. Çünkü Gülse Birsel’in “Aile Arasında” filminde Demet Evgar‘la , izleyiciyi yine gülmekten yerlere yatırdılar, onu öylesine özlemişiz ki, sinemaya 2 kere gitmeme rağmen, vallahi de “Tadı damağımda kaldı” denir ya, aynen öyle oldu. Peki Jet Sosyete’de başka hangi oyuncular var? Jet Sosyete hangi kanalda ve ne zaman başlıyor? Haydi gelin merak edilen bu soruların cevaplarına beraber bakalım.

gulse-birsel-komedi-dizi-jet-sosyete-oyuncular-ne-zaman

3 yıldır ekranlardan uzak olan ve verdiği mola esnasında, boş durmayıp, Türk sinemasına Aile Arasında adlı harika bir komedi filmi kazandıran Gülse Birsel, yine çok konuşulaşacak bu yeni komedisi Jet Sosyete’nin, (Ay! Size de oluyor mu? Nedense hep “Jetgiller” diyesim geliyor:) hem senaryosunu yazıyor, hem de oynuyor. Filmin yönetmenliğini, daha önce Ata Demirer‘in Eyvah Eyvah serisini ve Deliha‘yı da çeken Hakan Algül ve yapımcılığını da BKM üstleniyor.

Jet Sosyete dizisinin kadrosunda Çağlar Çorumlu, Hasibe Eren, Gülse Birsel, Derya Karadaş, Sarp Apak, Ecem Uzun, Cengiz Bozkurt, Bartu Küçükçağlayan, Şahin Irmak, Enis Arıkan, Ayşe Nil Şamlıoğlu, Emre Taştekin ve Aslı Bekiroğlu yer alıyor.

gulse-birsel-komedi-dizi-jet-sosyete-oyuncular-ne-zaman

Adile Sultan sarayında dizinin afiş çekimleri yapıldı geçenlerde. Çok yakında ekranlarımızı şenlendirmeye geliyorlar. Biliyorsunuz, televizyon kanalları artık dramdan geçilmiyor. Güldür Güldür de olmasa, gülmelere hasret kalmıştık vallahi! O yüzden inanın çok sevindim, gelsinler gelsinler!:)

Orta halli bir ailenin bir anda büyük servetlere kavuşup sosyete hayatına geçişini konu alan yeni komedi Jet Sosyete, 18 Şubat‘da Star TV‘de başlıyor. Haydi şimdiden hepimize hayırlı olsun! 🙂

1 Yorum

  1. Ayyyy işte buuu haberlerin en güzeli yaşasın yupiiiii gelsin gelsin sabırsızlıkla bekliyor olacağım desenee ekranların yüzü gülücek…Hayırlı olsun hepimize…

SİZ DE DÜŞÜNCENİZİ PAYLAŞIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz