Swissotel the Bosphorus, otelin bahçesinde yer alan ve yüzlerce ağacın yer aldığı Sultan Park korusunun içinde kurulan “Açık hava sineması”nda, Yaz boyunca yerli-yabancı vizyon filmleri sinemaseverlerle buluşuyor. Geçtiğimiz Pazartesi akşamı çok sevdiğim yönetmenlerden Guy Ritchie’nin “The Gentlemen” filmini izlemeye gittiğimde, sizlere de adeta oradaymışsınız gibi yaşatabilmek adına, hiç üşenmeyip, bu deneyimimi Youtube videosu haline getirdim. Yazımın hemen başında Swissotel the Bosphorus Açık Hava Sineması videomu izleyebilir ve bu vesileyle, her hafta 1 video yüklediğim yayınlarımı kaçırmamak için, unutmadan Üşengeç şef Youtube kanalıma hemen abone olabilirsiniz.

Üşengeç Şef Youtube Kanalı – Swissotel the Bosphorus Açık Hava Sineması Videosu

Swissotel The Bosphorus Açık Hava Sineması Yeme-İçme Olanakları

Film gösterimi saat 21:00 gibi başlıyor. Öncesinde adeta bir festival alanı gibi kurulmuş standlardan arzu ederseniz hamburger, köfte, sosisli, patates kızartması, brownie, dondurma vs. gibi yiyecekler veya su, meşrubat ya da bira gibi içecekler satın alabiliyorsunuz. Mekanın “Açık havada Popcorn kokusu var” sloganıyla uyumlu olarak, bir meşrubatınız ve patlamış mısırınız ise ikramlar arasında. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından COVID-19 hakkında yayınlanan genelge koşullarına uyumlu şekilde sosyal mesafe, güvenlik ve yüksek hijyen standartları ile yeni temizlik önlemleri alınmış, tüm şefler ve servis elemanları maskeli ve eldivenli hizmet veriyor. Size benden bir tavsiye; Buradaki sosisli sandöviçi (HotDog) muhakkak deneyin derim, çok lezzetli yapıyorlar.

swissotel acik hava yazlik sinema istanbul 2
Swissotel the Bosphorus İstanbul Açık Hava Sineması Yeme-İçme Olanakları

Oturma bölümü ekranın önüne kurulmuş rahat şezlonglardan oluşuyor. Her birinde üzerine serebilmeniz için havlular yer alıyor. Yazlık sinema ruhunu burada doyasıya yaşıyorsunuz. Yeni kesilmiş çimlerin kokusu ve Boğaz’ın hafif esintisi de Swissotel’in açık hava sinemasında geçirilen Yaz akşamlarına ayrı bir keyif katıyor.

swissotel acik hava yazlik sinema istanbul 4
Swissotel the Bosphorus İstanbul Açık Hava Sineması Sultan Park Korusu

Swissotel The Bosphorus açık hava sinemasının gösterim programında yakın gelecekte hangi filmler var?

  • 31 Ağustos 2020 Bombshell
  • 7 Eylül 2020 Doctor Sleep
  • 14 Eylül 2020 The Invisible Man
  • 21 Eylül 2020 The Black Panther

Benim de Merakla Beklediğim “Bombshell” Filmi hakkında:

Yönetmen koltuğunda Jay Roach‘ın bulunduğu ve Fox News’in kurucusu ve CEO’su olan Roger Ailes’in büyük olay yaratan, taciz skandalının perde arkasında yaşananları konu eden Bombshell filminde, taciz olayının su yüzüne çıkması ile yaşananlar ve tacizci medya patronunun perde arkasındaki öyküsü gözler önüne seriliyor. 2016 yılında ilk olarak, televizyon yorumcusu Gretchen Carlson, ardından Megyn Kelly ve daha bir çok kadın tacize maruz kaldığını açıklamıştı. 1 saat 50 dakikalık filmde, Charlize Theron, Fox’tan NBC’e geçiş yapan haber sunucusu Megyn Kelly’i, Nicole Kidman televizyon yorumcusu Gretchen Carlson’ı ve Margot Robbie de kurgusal Fox News yapımcısı Kayla Pospisil’i canlandırıyor.

swissotel acik hava yazlik sinema usengec sef dilek yeginsu 2
Swissotel The Bosphorus Açık Hava Sinemasında 31 Ağustos’da Bombshell Filmi Gösterimi Var.

Swissotel the Bosphorus Açık Hava Sinema Bileti Fiyatları:

  • Swissotel İstanbul Sultan Korusunda açık hava sinema keyfi, içecek ve patlamış mısır ikramlarıyla 145 TL.
  • Biletler Biletix’de. Bu arada ilgilendiğiniz filmler varsa, önceden yer ayırtmanız önemli. Bizim gittiğimiz filme, son gün arkadaşlarımız da gelmek istedi ama Biletix’deki tüm biletler tükenmişti, bize katılamadılar.
swissotel acik hava yazlik sinema istanbul
Swissotel the Bosphorus İstanbul

Swissotel The Bosphorus İletişim Bilgileri:
Adres: Visnezade Mah, Acısu Sokağı No:19, 34357 Beşiktaş/İstanbul
Tel: (0212) 326 11 00

SİZ DE DÜŞÜNCENİZİ PAYLAŞIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz