Müjdem isterim! Dünyanın en prestijli tasarım markalarından olan, İtalyan mücevher, aksesuar ve parfüm markası Bvlgari‘den, şanslı bir takipçime Bvlgari Goldea Parfüm hediye ediyorum. Siz de yazımın devamında detaylarından bahsedeceğim muhteşem kokusuyla ve mücevheri andıran özel tasarım şişesiyle, baştan çıkarıcı bir Bvlgari parfüme sahip olmak istiyorsanız, Instagram‘da Üşengeç Şef hesabını hemen takibe alıp, ilgili postumun altında, “İşte katılmak için yapmanız gerekenler” şeklinde belirtilen basit maddeleri kolayca yerine getirerek, 7 Haziran günü yapacağım çekilişle benden Bvlgari Goldea Parfüm hediyesi kazanma şansı yakalayabilirsiniz.

Parfümün biz hanımların hayatında çok özel bir öneme sahip olduğu yadsınamaz bir gerçek. Çünkü iyi biliyoruz ki, güzel bir koku, onu kullanan kişinin karakterini yansıttığı gibi, şık bir şişe tasarımı da aynı zamanda sıradan evleri, adeta kişiliğimizi yansıtan bir yuvaya dönüştüren dekoratif objeler gibi, her gördüğümüzde bizi mutlu eder. Sizde de oluyor mu bilmem ama mesela ben, tasarımına bayıldığım parfüm şişelerinden koleksiyon yapmayı çok severim.

Kalıcı Parfüm Nasıl Anlaşılır? Parfümde Notalar neyi ifade eder?

Kalıcılığı ve içindeki notalar ise, benim için bir parfüm seçerken en önem verdiğim unsurların başında gelir.  Parfüm kokusunu uzmanlar, bir piramit olarak tanımlarlar. Bir parfümü ilk sıktığınızdan hemen sonraki ilk 15 dakikalık süreçte aldığınız koku “Üst nota” olarak kabul edilir. Ardından gelen 1-2 saat içinde hissettiğiniz koku ise “Orta nota” yani parfümün kalbi şeklinde ifade edilir. “Dip nota” veya Alt nota şeklinde kulak aşinası olduğumuz terim ise, pek koklanmaz ve aslında bir parfümü parfüm yapan değeri bu notada saklıdır. Öyle bir hissiyat ve doğallık hissettirir ki, aslında parfümün kalıcılığını işte bu nota sağlar.

Bvlgari Goldea parfüm özellikleri Bulgari kadın parfümleri
1 Şanslı Takipçime Bvlgari Goldea Parfüm Hediye Ediyorum.

BVLGARI GOLDEA PARFÜMÜN ÖZELLİKLERİ

Bvlgari Goldea Parfüm, ışık ve altından esinlenerek hazırlanmış, eşsiz bir kadın parfümü. İsmini merak edenler için söyleyeyim: “Gold” kelimesi “Altın” ve “Dea” ise Latince “Tanrıça” anlamına geliyor. “Altın tanrıça” manasına gelen ismiyle de oldukça iddialı olan bu parfümün, oryantal ve çiçeksi notalara sahip kompozisyonda, ünlü parfümcü Alberto Morillas imzası bulunuyor. Adeta güneş ışığını kokuya çeviren ışıltılı stiliyle bağımlılık yaratan bir Eau de Parfume (EDP) diyebiliriz onun için.

BVLGARI GOLDEA PARFÜM NOTALARI

Üst Notalar: Bergamot, Portakal Çiçeği, Ahududu
Orta Notalar: Ylang Ylang, Yasemin, Misk
Alt (Dip) Notalar: Misk, Amber, Kehribar, Paçuli, Papirüs Ağacı

Bvlgari Goldea Parfüm içerik olarak; bergamot, ahududu gibi tatlı meyveler, tazelik katan portakal çiçeği, yasemin gibi çiçeksi notalar, tropikal dişiliği simgeleyen ylang ylang ve paçuliden oluşurken, yoğun ve duyusal amber ve baştan çıkarıcı yuvarlak ve kadifemsi özellikleriyle misk de bunlara eklenmiş ve bu sayede bütün notaların kremsi koku karakteri ile harmanlanarak içiçe geçmesi sağlanmış. Hızlı akışkanlık özelliğine sahip bir parfüm olarak, nota geçişleri ve tene uyum anlamında da oldukça başarılı. Bu özellikleriyle Bvlgari Goldea parfüm özellikle İlkbahar-Yaz mevsimine yönelik olmak üzere, günlük kullanıma ve her türlü sosyalleşmeye de çok uygun bir parfüm.

Parfüm nasıl sıkılmalı ve daha kalıcı hale gelmesi için ne yapılmalı konusuyla alakalı merak ettiğiniz soruların cevaplarını Parfüm Nasıl Seçilir? başlıklı yazımdan da bulabilirsiniz.

Unutmayın! Eğer siz de benim gibi Bvlgari parfümlerini beğeniyorsanız, Instagram‘da Üşengeç Şef hesabını hemen takibe alıp, ilgili postuma hemen göz atarak, 7 Haziran günü yapacağım çekilişle benden Bvlgari Goldea Parfüm hediyesi kazanma şansı yakalayabilirsiniz.

SİZ DE DÜŞÜNCENİZİ PAYLAŞIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz