Üşengeç Şefiniz yine üşenmedi ve sizin için, Make-up Artist ve Makyaj eğitmeni Aylin Gümüş‘ü kanalına konuk ederek, “Makyaj nasıl yapılır?” konulu çok keyifli bir youtube videosu çekti. Üstelik, düğün makyajı, nişan makyajı gibi, ışıl ışıl görünmek istediğiniz tüm sosyal aktiviteleriniz kadar, “özel gün makyajları için de feyz alabileceğiniz, bol bol makyaj tüyoları da içeren eğlenceli bir makyaj nasıl yapılır videosu oldu bu…

yilbasi makyaji dugun nasil yapilir 2
Adım Adım Makyaj Nasıl Yapılır Videosu Üşenge Şef Youtube Kanalında

Üşengeç Şef Youtube kanalındaki “Makyaj Nasıl Yapılır?” Videosunda neler bulacaksınız?

Üşengeç Şef Videoları‘nın 128.bölümünde Makyöz Aylin Gümüş ile adım adım makyaj aşamalarını sizlere uygulamalı olarak gösterirken, aynı zamanda, “Makyaj yaparken hangi ürün nerede ve nasıl kullanılır?”, “Yağlı ciltler hangi makyaj ürünlerini nasıl kullanmalıdır?, “Makyaj bazı ne zaman ve nasıl kullanılır?”, “Gözenekli ciltler fondöteni nasıl uygulamalıdır?”, “Uygun fiyatlı en iyi maskara hangisi?” gibi makyajla ilgili merak ettiğiniz pek çok sorunun cevabını da yine bu videonun içinde bulacaksınız.

Adım Adım Makyaj Nasıl Yapılır Videosu – Make-up Artist Aylin Gümüş

İpek kirpik mi? Kirpik lifting mi?

İpek kirpik veya kirpik lifting mi yaptırmayı düşünüyorsunuz? Bu durumda da hemen yine bu Yılbaşı makyajı videomuzu izlemelisiniz. Çünkü ipek kirpik yaptırdığımda kullanılan yapışkandan dolayı nasıl alerji olduğumu burada anlattım. Başka bir seferde de Çağla Şikel‘in youtube kanalındaki tavsiye etmesi üzerine gittiğim, Etiler‘de bir güzellik merkezinde yaptırdığım Kirpik Lifting‘den sadece 1 ay sonra, kirpiklerimin yönlerinin nasıl bozulup, nasıl daha fena hale geldiğini de fotoğrafı ile yine bu videoda bulacaksınız.

Üşengeç Şef Youtube Kanalına Ücretsiz Abone Olun!

Bildiğiniz gibi tam 10 yıldır “Hayat dev bir orkestra ve ben de o onun orkestra şefiyim” mottosu ile tüm deneyimlerimi en objektif, samimi ve eğlenceli şekliyle sizlere aktaran videolar üretiyorum. Bu yüzden eğer siz de Youtube kanalımdaki yayınlarımı beğenirseniz, benzer videoların devamının gelmesi için “Beğen” tuşuna basmayı, genellikle haftada 1 video yüklediğim kanalımdaki eğlenceli videoları kaçırmamak için de “Abone” olmayı unutmayın, olur mu?! Sorularınız olursa yorum olarak bırakabilirsiniz. İzlediğiniz için teşekkürler! Şimdiden herkes iyi seneler!

SİZ DE DÜŞÜNCENİZİ PAYLAŞIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz