Yeni çıkan bir ürün olmasa da Bath and Body Works‘ün “Fine Fragnance Mist” olarak da geçen vücut spreyleri, kalıcılığı ve çeşit çeşit koku alternatifleriyle günlük hayatta severek kullandığım favorilerim arasında. Normalde ağır kokulardan kolayca midesi bulanıp, başı ağrıyan birisi olarak, deneme yaparken biraz temkinli davranmakla birlikte, bu mağazada zevkime uygun aromalar içeren çeşit çeşit kokular bulmayı ve aynı ürünün el sabunu, body mist, body lotion, mum gibi versiyonlarının da olmasını çok seviyorum.

bath and body works body mist spray

Bath and Body Works Mağazaları Nerede Var?

Bath and Body Works eskiden beridir Bağdat Caddesi mağazası sayesinde sık sık ziyaret ettiğim ve daha içeri adım atmadan önce bile, etrafa yayılan mis gibi kokular sayesinde mest olduğum, rengarenk ve enerji dolu bir markadır. Şimdi ise artık İstanbul’da sadece İstinyepark AVM’de, Ankara’da Ankamall’da ve Antalya’da Migros‘da var sanırım.Ürünlerin koku kalıcılığı çok iyi olduğu için yakınlarımda olmasından ne de memnundum oysa! Keşke caddeden gitmeselermiş. Buradan aldığım çilekli mum, belki 1 sene olmasına rağmen, hala ilk günki gibi kokuyor mesela.

Aralarında özellikle Bath and Body Works Amber Blush en favorim. Beğendiğim parfümlere bakılırsa alt notalarda Amber kokusunu sevdiğime iyice kanaat getirdim. Aynı kokunun vücut losyonunu da (Fiyatı 59 TL civarı) oldukça başarılı ve kalıcı. 236 ml’lik bu Fine Fragrance Mist diye geçen vücut spreyini ise oldukça uzun zamandır kullanıyorum, yani bayağı bir süre idare ediyor. Eğer o gün büyük çanta taşıyorsam, içinde illa ki bir tane oluyor.  (Fiyatı 74 TL civarı)

bath and body works body spray

Bath and Body Works Online Satış Mağazası Var mı?

Bath and Body Works‘de (Kısaca BBW olarak da geçiyor) bir ara aynı konseptli ürünlerden 3 tane alınca indirim kampanyası vardı. Onlar sayesinde “Be Joyful” ve “A thousand wishes” isimli 2 ayrı kokusunu daha deneme fırsatım oldu. Dönem dönem yarıyıl indirimi vs gibi makul indirimler oluyor. Türkiye’de kendilerine ait bir online satış siteleri yok ama diğer bazı bilindik sitelerde satılıyor, belki oralardan bulabilirsiniz. İlk önce bir deneyip, kendi favori kokunuzu da belirlemeden nasıl olur bilemem tabi ama, bu derece kalıcı bir body mist’i kolay kolay bulamadığım için, favorilerime ekleyeyim, bu da burada dursun dedim.:)

6 YORUM

  1. Emininkiii çok güzel kokular olduğunu inanıyorum helekii senin favorilerinin arasına girdiyse kesinlikle harikadır….Keşke her yerde bulma imkanı olsa böyle güzel kokular herdaim bulunmuyor çünkü…

  2. Yeni yazınızı instagram’da takip ettiğim @kedicikbaileys’in paylaşımından gördüm. O ne tatlı bi kedi öyleee. Kaç yaşında acaba? Ona da bir youtube sayfası açmışsınız, ne zaman başlıycak videolar? Hadi beklioruuuz

  3. Ailecek hastasıyız her ürününün bu markanın kampanya kovalıyoruz bolbol.Yakmasak da kapağını açık bile bıraksak mis gibi kokan mumlarının ianslıyız biz İstinyeParka gidip koklayıp koklayıp alabiliyoruz.Sabunları da favorimiz bu arada ah biraz da ucuz olsa keratalar biz de her canımız istediğinde alsak.

SİZ DE DÜŞÜNCENİZİ PAYLAŞIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz