Android sevdalılarının heyacanlı bekleyişini sona erdiren Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, yeni amiral gemisi Galaxy Note 8 için New York’la eş zamanlı olarak ülkemizde de bir lansman düzenledi. Geçtiğimiz akşam katıldığım bu davette, büyük ekranından referansla, “Büyük işler yapanların telefonu” diye lanse edilen bu yeni aletin özelliklerini, Samsung ekibi kadar, onu Türkiye’de ilk deneyimleme fırsatı bulan farklı mesleklerden kişilerin izlenimlerinden de dinledim. Şimdi size kısaca bu lansmanda olanları ve Galaxy Note 8 özellikleri nasıl? Galaxy Note 8 fiyatı nedir? Galaxy Note8 hayatımıza ne tür yenilik ve kolaylıklar getiriyor? konusunda en çok aklımda kalanları anlatmak isterim.

samsung galaxy note 8, note8, cep telefonu, fiyatı, özellikleri

Samsung Electronics Türkiye Başkanı DaeHyun Kim, “En İyi Global Markalar” araştırmasında 6. sıraya çıktıklarını ve marka değerlerini % 9 artırarak 55 milyar dolara ulaştıklarını anlattığı lansmanda, daha sonra söz alan Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Birimi Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen ise Galaxy Note 8’i Türkiye’de ilk kez deneyimleyen 6 konuğu sahneye davet edip, ilk izlenimlerini sordu. Bunlardan biri olan Şef Arda Türkmen, “Telefonuma mutfakta çalışırken, yağ veya un gelmesinden rahatsız olmadım çünkü onu musluğun altında rahatlıkla temizledim” dedi ve o anları sahne ekranına da yansıttılar. Sabun gibi musluk altında ellerinin içinde telefonu yıkadı bayağı… 🙂

İlgimi çeken tüm etkinlik ve davetlere katılıp, oralardan sizler için yaptığım anlık yayınlar ve fotoğraf paylaşımları kadar, arada sırada da olsa ev yemeğine hasret kalanlarımız için, üşenmeden hazırlayıp, adım adım fotoğraflarıyla anlatmaya çalıştığım kolay yemek tariflerini de düşünürsek, bu özellikleriyle benim de çok işime yarayabilir gibi. En son bir elimle fotoğraf çekip, bir elimle yemeği karıştırırken, içinde tereyağ erimiş tavanın içine telefonumu düşürdüğüm anı hatırlayanlarınız vardır. 🙂

samsung galaxy note 8, note8, cep telefonu, fiyatı, özellikleri

Fotoğraf dünyasının duayenlerinden Tamer Yılmaz da her iki kameranın, optik görüntü sabitleyicisine sahip olmasının gece çekimlerinde de çok başarılı sonuçlar vermesini sağladığını anlattı. Hatta bu aletle, billboard ebadında baskı yapılacak kalitede fotoğraflar çekebildiğini iddia etti. Moda tasarımcısı Arzu Kaprol, Galaxy Note8’in S Pen özelliğiyle, fotoğraflar üzerine çizim yapabilmenin, tasarım sürecinde kendisine büyük kolaylık sağladığını belirtti. Karikatürist Erdil Yaşaroğlu da karikatürlerini kağıt yerine, S pen sayesinde direkt telefon ekranına çizerek, oradan doğrudan dijitale aktarmanın kendisine yaşattığı kolaylığı anlattı. Telefonun kamera özelliklerinin kalitesine de değinirken, başka marka bir telefon kullanan eşi Begüm Kütük’ün, kendisine bu aralar sürekli “Sen çek de, bana gönder!” dediğini de anlattı.

samsung galaxy note 8, note8, cep telefonu, fiyatı, özellikleri

O zaman haydi gelin ve Samsung‘un en yenisi Galaxy Note 8’i daha yakından tanıyalım.

Galaxy Note 8 Ebadı ve Ağırlığı

Note serisinin ekranlarında, uzun zamandır yapılmayan değişiklik, bu sefer yapılmış ve şimdiye kadarki en büyük ekran olan ve buna rağmen, kolay tutulabilir olmasıyla da dikkat çeken Samsung Galaxy Note 8’i, 6,3 inç Quad HD ekranla, 18:5:9 ölçülerinde ve 195 gr ağırlığında üretmişler.

Galaxy Note 8’in Diğer Özellikleri için, aşağıdaki başlıklardan ilgili linke tıklayabilir veya yazıya devam edebilirsiniz.

“S Pen” Kalemi

Kamera Özellikleri

Şifre Özellikleri

Hafıza Özellikleri

Pil Kapasitesi

Su Geçirmezlik Özelliği

Fiyatı ve Renk Seçenekleri

1 Yorum

  1. Senin o yayınlarını kaçırmak ne mümkün olabilirmi hiç asla olmaz…En sıkı takipçin veee senin ennn büyük hayranın olaraktan tabiki bu lansmanı senin sayende biz dee bilgilendik ne mutlu bize …En çok daa senin o muhteşem telefonda kalemiyle yazdığın yazı olağanüstüydü bayıldımmm ışıl ışıl parlayan yazılarla aynı senin gibi… Telefonnnn harika muhteşem özellikleri senin gibi yoğun iş alanında kullanıma çok uygunnn…. Bizdende sevgiler…????

SİZ DE DÜŞÜNCENİZİ PAYLAŞIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz