Turkmax Gurme’de geçtiğimiz Cuma sabahı “İçimizden Gelen” programında, kendini Osmanlı mutfağına ve unutulmaya yüz tutmuş lezzetleri tekrar gastromiye kazandırmaya adamış ödüllü Şef Yunus Emre Akkor ve dünya tatlısı, on parmağında on marifet, kalbi de, sesi de kendi gibi güzel Hacer Özil ile çoooook keyifli bir canlı yayın gerçekleştirdik. 🙂

usengec-sef-hacer-ozil-yunus-emre-turkmax-gurme

Yunus Emre Şef o gün, yumurta akı ve deniz tuzu ile yaptığı bir karışımla kapladığı balığı, fırında 20-25 dakika kadar pişirerek, lezzetli bir balık hazırlamanın kolay bir yöntemini uygulamalı olarak gösterdi.

Hacer’le ikimiz de bol bol sohbet edip, biraz Üşengeç Şef’in ortaya çıkış hikayesinden başladık, biraz yeme-içme sektöründeki gelişmelerden, biraz iş dışında zaman ayırmaya özen gösterdiğim hobilerimden ve biraz da sağlıktan dem vurduk ve bol kahkaha dolu bir program gerçekleştirdik.

Yapımda ve yayında emeği geçen herkese çok teşekkür ederken, zaman ayırıp, ilgi gösteren herkese ayrıca sevgilerimi gönderiyorum. Umarım beğenmişsinizdir :))

Canlı yayını ve tekrarını kaçıranlar için, hemen söyleyeyim 2 Kasım Pazartesi günü yani bugün, saat 15:50 civarında bir kere daha tekrarı yayınlanacak.

SİZ DE DÜŞÜNCENİZİ PAYLAŞIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz