Hey! Neredeyse haber vermeyi unutuyordum görüyor musunuz? Ben bu ay Doğan Burda Dergi Grubunun en iyi Yeme-İçme yayınları arasında bulunan “Beef & Fish” Dergisi’nde yazdım. Ekim sayısındaki 108 ve 109. sayfaları açtığınız anda, bulunduğunuz ortama bir nur gibi doğacağım, haberiniz olsun! 🙂

usengec-sef-dogan-burda-beef-and-fish

“Ağzının tadını bilenler için” sloganıyla çıkan dergi, tabi ki sadece et ve balıktan bahsetmiyor ama ağırlıklı olarak bu konularda harika makaleler, görseller, tarifler ve öneriler içeriyor. Eh içinde ben de olduğuma göre, bu ayki sayısı tükenmiş olabilir. Siz yine de bayilere bir bakın, olmadı rica ederiz, 2. hatta 3. baskısını çıkarırlar belki hihihih.

usengec-sef-dogan-burda-beef-and-fish

Derginin içinde Mehmet Yaşin’den gelen “yemekten tat almanızı sağlayacak 10 öneri” de bulunuyor. Kendisi de en az benim kadar yemek yemeyi sevenlerden biliyorsunuz. Cem Yılmaz’ın stand-up showunda, mekanda tadım yaparken, bir tabak daha nohut isteyen “gurme” amcaydı değil mi o? Nohut yemeğine benim de canım feda. Güzel yapılmışsa hiç hayır demem :))

Yeme içme sektörünün geleceğini, etler için saklama sürelerini, Bolu mutfağından öne çıkan tatları merak ediyorsanız, bunun için de dergiye bi’ göz atmanız şart.

usengec-sef-dogan-burda-beef-and-fish

Benim en ilgilendiğim bölümlerden birisi de izlenmesi gereken “Yemek” temalı filmler oldu. Şimdiden bu listeden bir kaç filmi, ilk fırsatta seyredilmek üzere aklıma yazdım. Ratatouille mesela… Oy ne tatlıdır. On kere izlesem bıkmam. Fırsat olsa da, oturup, hep birlikte izlesek. A-ah! Durun bakalım, belki ben bu konuda bir sürpriz yaparım belli mi olur? 🙂 Aklımın bi’ köşesinde projelendireyim en iyisi ben bunu… Mesela instagram ve Facebook takipçilerim arasından şanslı bir kaç kişi seçip bir araya gelip buluşmak, hatta birlikte yemek yeyip, sinema izlemek gibi. Evet evet neden olmasın? 🙂 Mesajı aldınız, @usengecsef  hesabımı instagramdan ve Facebooktan takibine de hemen başladınız değil mi? 🙂

Dediğim gibi bu ay Beef&Fish dergisinde en sevdiğim balık restaurantlarından Eleos’u ve gurme burgercilerden Ox Wine&Burger Bar’ı yazdım sizler için… Bir an önce okumak için sabırsızlandığınızı görüyorum, hemen bir bayiye uğrayın siz en iyisi.

Hadi! Yeni yazılar yazmak üzere işlerimin başına döndüm ben.

Sevgiler,

Üşenmek nedir bilmeyen Üşengeç Şefiniz

SİZ DE DÜŞÜNCENİZİ PAYLAŞIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz