Netflix platformunda “Dix pour cent” (Yüzde 10 / Call My Agent) ismiyle izlediğimiz Fransız yapımı diziden, Türkçe’ye uyarlanan “Menajerimi Ara dizisi”, Star TV ekranlarında geçtiğimiz hafta Salı akşamı saat 20:00 itibariyle izleyicisiyle buluştu. Başrollerinde Fatih Artman, Canan Ergüder ve Barış Falay gibi isimlerin yer aldığı ve yayınlanır yayınlanmaz büyük kitlelere ulaşan “Menajerimi Ara dizisi”nin sevilmesinde, ilk bölümde yine kendi olarak yer alan konuk oyuncu Tuba Büyüküstün’ün menajerlik şirketi tarafından kendisine Hollywood’da “Bond kızı” rolü vaad edilen, ancak sonradan yaşlı bulunarak, hayali suya düşürülen bir starı canlandırması da önemli yer tuttu.

Menajerimi Ara Dizisi Tekrari Ne Zaman 2
Menajerimi Ara dizisi ilk bölüm oyuncuları Fatih Artman ve Tuba Büyüküstün
menajerimi ara menejerimi ara dizi 3 1
Menajerimi Ara dizisi ana oyuncuları

MENAJERİMİ ARA HANGİ DİZİDEN UYARLANDI?

Netflix platformunda yayınlanan “Dix pour cent” (Yüzde 10) ya da ” Call My Agent” ismiyle bilinen Fransız yapımı diziden, Türkçe’ye uyarlanan “Menajerimi Ara dizisi”, daha ilk bölümünden oldukça ses getirdi. Bunda Star TV’nin geçtiğimiz Salı saat 20:00’de ilk bölümünü yayınlamasından hemen sonra, kaçıranlar için aynı bölümü, aynı gece ve farklı günlerde arka arkaya tekrar tekrar yayınlamasının da etkisi büyük oldu tabi. 🙂

DIX POUR CENT (CALL MY AGENT) DİZİSİ NASILDI?

Henüz toplamda 3 sezonu yayınlanan ve 4. ve son sezonu merakla beklenen, 2015 yılı Fransız yapımı diziyi, geçtiğimiz yıllarda Netflix’de izleyip çok sevmiştik. Bölümleri ortalama 25 dakika olan dizide, Paris’teki bir ajansta çalışan birbirinden hırslı menajerler, beklenmedik bir kriz sonrasında, en önemli müşterilerini memnun etmek ve şirketlerini ayakta tutmak için kıran kırana mücadele ediyordu.

Imdb puanı 8.3 olan dizide Monica Belluci, Juliette Binoche, Isabelle Adjani, Christopher Lambert, Guy Marchand gibi Fransız ünlüler de konuk oyuncu olarak ekrana geliyor. Hatta ilk paragrafta bahsettiğim ve dizinin ilk bölümünde, bizde Tuba Büyüküstün’ün oynadığına benzer, yaşlı bulunduğu için projesi iptal olan bir karakteri, Belçikalı oyuncu Cécile de France yine kendi ismiyle canlandırıyor. Bakalım Türk versiyonunda senaryoya ne tür müdahaleler olacak birlikte göreceğiz.

Menajerimi Ara Dizisi uyarlandi 1
Menajerimi Ara dizisinin uyarlandığı Fransız yapımı dizi Dix Pour Cent (Call my Agent) oyuncuları

MENAJERİMİ ARA DİZİSİNİN EKİBİNDE KİMLER VAR?

“Menajerimi Ara” dizisinin, Ay Yapım imzalı Türk versiyonunun yönetmen koltuğunda Ali Bilgin yer alıyor ve senaryosu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak tarafından kaleme alınıyor. Drama ve komedi unsurlarıyla öne çıkan ve prestijli bir yetenek ajansında yaşananları konu eden dizide Barış Falay “Kıraç”a, Canan Ergürder “Feris”, Fatih Artman “Çınar”, Ahsen Eroğlu “Dicle” ve Deniz Can Aktaş “Barış” karakterlerine hayat veriyor. Dizinin bölümlerinde Tuba Büyüküstün, Nüket Duru, Nebahat Çehre, Derya Baykal gibi sanatçılar da konuk oyuncu olarak yer alacak.

MENAJERİMİ ARA DİZİSİNİN KONUSU

Menajerimi Ara dizisinin konusuna gelince… Radyo-Televizyon mezunu olan ve üniversiteden sonra Antalya’dan İstanbul’a iş bulmak için gelen Dicle, yükselmek istediği sinema sektöründe iş bulamaz. Kendisini küçükken terk ettiği için yıllardır görmediği babası, zaman içinde yükselme hırsıyla İstanbul’a yerleşmiş ve en büyük menajerlik ajanslarından birinin ortaklarından olmuştur. Dicle, babası Kıraç’ı yıllar sonra bulur ve durumunu anlatarak, kendisine iş konusunda referans olmasını ister. Ama babasından beklediği yakınlığı ve desteği göremez.

Kendisinden bir an önce kurtulmak isteyen baba, aralarındaki bağ duyulmadan, onu hemen Antalya’ya geri göndermeyi istemektedir. Oysa Dicle her şeye rağmen İstanbul’da kalmaya ve sektörde adını duyurmaya oldukça kararlıdır ve şans eseri babasının çalıştığı şirkette, aynı zamanda rakibi de olan Feris’in, bir anda boşta kalan asistan pozisyonunu doldurmaya çabalarken bulur kendini. Yüksek egoları sayesinde, özel ve profesyonel yaşamları sık sık çatışmaya giren yetenek ajansı EGO’ya bağlı menajerler; sinema sektörünün parlak ışıkları altında, ünlü müşterilerinin ego savaşları, yüksek umutları ve hayal kırıklıkları ile dolu, çetrefilli durumları yönetmeye uğraşırken, Dicle’nin işi, hiç de kolay olmayacaktır.

menajerimi ara menejerimi ara dizi 4 1
Menajerimi Ara dizisi oyuncuları Ahsen Eroğlu ve Canan Ergüder

MENAJERİMİ ARA DİZİSİ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

menajerimi ara menejerimi ara dizi bolum
Menajerimi Ara dizisi oyunu kadrosu
  • Barış Falay (Kıraç)
  • Canan Ergüder (Feris)
  • Fatih Artman (Çınar)
  • Ayşenil Şamlıoğlu (Peride)
  • Ahsen Eroğlu (Dicle)
  • Deniz Can Aktaş (Barış)
  • Semi Sırtıkkızıl (Emrah)
  • Gamze Karaduman (Gülin)
  • Nazlı Senem Ünsal (Jülide)

Bu arada Menajerimi Ara dizisinin 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hemen izlemek için tıklayınız.

MENAJERİMİ ARA 2. BÖLÜM FRAGMANI

SİZ DE DÜŞÜNCENİZİ PAYLAŞIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz