Merhaba! Kullanıp memnun kaldığım ürünleri sizlerle de paylaştığım “Favoriler” serisi sizler tarafından çok beğenildi. İlginize çok teşekkür ederim. Ben de aklıma geldikçe ve fırsat buldukça yazmaya devam ediyorum o zaman. İşte yeni favorilerim: “Wella SP Luxeoil Keratin Şampuanı” ve “Wella SP Luxeoil Keratin Maskesi” Her ikisi de son dönemde hafif yapısı seyesinde saçı ağarlaştırmaması, beslemesi ve canlılık kazandırmasıyla, çok severek kullandığım ve faydasını gördüğüm ürünler.

luxeoil system sampuan sac maskesi

Wella Sp Luxeoil Keratin Şampuanı

Saçlarda derinlemesine temizlik hissi sağlarken, ayrıca nemlendiriyor. İçeriğindeki Argan, Jojoba ve Badem yağı özleri ve keratin ile saçı yeniden yapılandırarak koruyor. Parladığını, canlandığını hissediyorsunuz. Wella Sp Luxeoil Keratin Şampuanındaki Keratin ise dolgu maddesi görevi görerek saç yapısının güçlenmesini sağlıyor. Boyalı ve röfleden yıpranmış saçlar bile kolayca şekle giriyor.

Uygulaması aynen her zaman yaptığımız gibi… Islak saça masaj yaparak uygulayıp, duruluyorum sadece. 1 litrelik boyunu almanın avantajları yanında, bir de dezavantajı olarak şunu söyleyebilirim. Profesyonel boy olduğundan, şişenin ağız kısmı çok geniş… Bu yüzden bazen daha az miktarda almak istesem de çok akabiliyor. İstediğiniz dozu, normal şampuan şişeleri gibi ayarlayamayabiliyorsunuz bazen. Öte yandan da kokusu inanılmaz güzel. İnsana, kapağını açar açmaz o mis gibi kokusuyla inanılmaz mutluluk veriyor. Şu ara başka şampuan kullanmak istemiyorum 🙂 Fiyatına gelince 1 litrelik boyu yaklaşık 100 TL civarı

Wella SP Luxeoil Keratin Maskesi

Wella SP Luxeoil Keratin Maskesi, saça keratin desteği sağlayan, onaran, besleyen ve koruyan çok iyi bir maske… Nemi saça sabitlediğini ilk kullanımda hissediyorsunuz. Her bir saç telini yapılandırmak üzere formülize edilmiş. İçeriğinde Argan yağı, jojoba yağı ve badem yağı özleri var. Bu sayede saça doğal ve pürüzsüz bir görünüm katıyor. Saçlarınız yumuşacık oluyor.

Uygulaması da çok kolay. Önce Wella Sp Luxeoil Keratin Şampuanı ile saçımı yıkayıp duruluyorum. Havlu ile biraz nemini alıyorum. Eğer yoğun bakım yapacaksanız: Maskeden fındık büyüklüğünde alıp, eşit miktarda tüm saça uyguluyor ve yaklaşık bi’ 10-12 dakika kadar bekledikten sonra iyice duruluyorsunuz. Yok, eğer normal bakım yapıyorsam da, kısa saçlı olmanın da avantajıyla benim de yaptığım gibi, aynı işlemi 3-5 dakika bekleterek uyguluyorsunuz. Haftada 1 kere kullanmak yeterli. 400 ml’lik boyu yaklaşık 130 TL civarı

1 Yorum

SİZ DE DÜŞÜNCENİZİ PAYLAŞIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz