Gloria Serenity Resort, özellikle Antalya, Belek ve golf denildiğinde, senelerdir ilk akla gelen otel ve marka olma özelliği sebebiyle uzun süredir eşimle ikimizin gidilecek yerler listesinde ilk sıralarda bulunuyordu. Biz de bu seneki 14 Şubat Sevgililer Günü‘nün, göz gözü görmeyen kar fırtınalı bir İstanbul sabahında, bir günlüğüne bile olsa güneşle buluşmak amacıyla, hiç üşenmedik ve Antalya’ya uçtuk.

Gloria markası aslında ilk olarak adını Gloria Golf Resort ile duyurmuş, ancak sonradan yapılan Serenity ve Sport Arena tesisleri ile de, marka kalite standırdını iyice yükseltmiş. Biz, konaklamak için daha yeni bir tesis olan Gloria Serenity Resort’u tercih ettik. Şubat ayının ortası bile olsa, inanılmaz güzel ve güneşli bir Antalya sabahı bizi karşılayarak, harika bir jest yaptı sağolsun.

gloria-serenity-resort-sevgililer-gunu-usengec-sef-kigili-smokin

Otele girişimiz için check-in işlemlerimiz yapılırken, lobide birer kahve içtikten sonra, 2 odalı ve devasa balkonunda kendine ait özel jakuzisi de bulunan Süit odamıza yerleştik. Zamanımız kısıtlı olduğu için aklımız odamızdaki açıkhava jakuizisinde kalsa da, hemen meşhur golf sahalarının yolunu tuttuk.

gloria-serenity-resort-kahve-antalya

Bize tahsis edilmiş golf arabamız (buggy) ile sahalara geçtik ve hafif serin ama bol güneşli havayı kaçırmamak için hemen antremanlara başladık. Sonrasında, bu yemyeşil ve dümdüz arazide, eşimle kısa ama keyifli bir golf müsabakası ve yürüyüş yapmayı da ihmal etmedik tabii. Kim mi kazandı ? Söylemem!:)

gloria-serenity-resort-golf-sahasi-antalya

gloria-serenity-resort-golf-sahasi-antalya

Golf sporu, dışarıdan öyle gözükmese de, oldukça yorucu bir spor. Biz de hem yorgunluğumuzu atmak, hem de yeni açılmış olan Golf Sports Arena’yı da gelmişken görmek amacıyla bu tesise de uğradık. Özellikle Antalya’da kamp yapan takımlar için hazırlanmış olan bu devasa tesis, bizce dünya çapında eşi benzeri zor bulunacak kalitede bir spor ve rehabilitasyon merkezi olmuş.

golria-serenity-resort-golf-usengec-sef

gloria-sports-arena-antalya

Havanın kararmasına yakın, odaya dönüp akşam için hazırlanmaya başladık. Erkek olmanın avantajı ile hızlıca hazırlanan eşim, beni beklerken otelin mükemmel doğasını gezip, güneşin batışını seyretmeye ve bu harika ışıkla bol bol fotoğraf çekmeye çıktı.

gloria-serenity-antalya-deklancheur

 

Gloria Serentiy Resort’un ön tarafında sazlıklar ve bir köprü ile ana karadan ayrılan doğal bir ada var. Gün batımında buranın ambiansı muhteşem oluyor. Giderseniz illa ki aklınızda olsun!

gloria-serenity-resort-abdullah-kigili-smokin-antalya

Akşam otelin Sevgililer günü kokteyline katıldık. 20.yılını kutlayan Gloria Otelleri’nin yerli-yabancı sadık misafirleri de geceye davetliydi. Akşam için otelin Fransız a la Carte restoranında yerimiz ayrılmıştı. Harika sunumlar eşliğinde yapacağımız romantik bir akşam yemeği için, kırmızı kalplerle donatılmış Fransız restoranında kırmızı  gül yapraklarıyla süslenmiş bir masa ile bizi karşıladı.

gloria-serenity-resort-weddies-bridewear-kigili-smokin

Keyifli gecenin sabahında kahvaltımızı odamızda yapmayı tercih ettik.. Sabah mahmurluğunda bornozlarımız içinde kahvaltımızı ederken kendimizi de birazcık şımartmış olduk. “Neden bornozlayız?” sorusunun cevabı da tabii ki az sonra balkonumuzdaki özel jakuzinin keyfini çıkaracak olmamızdan kaynaklanıyor 🙂

gloria-serenity-resort-kahvalti-antalya

Gloria Serentiy Resort, çok büyük  alana yayılmış bir tesis. Öyle ki içerisinde bir çok villa, golf sahası, havuzlar, restoranlar ve bir de hayvanat bahçesi var. Buraya kadar gelmişken orayı da ziyaret etmemek olmaz. Birbirinden tatlı hayvanların arasında bizim favorimiz bu çok fazla hareket etmeden uzun süre öylece duran sakin ve sevimli pony’ler oldu.

gloria-serenity-resort-zoo-pony-hayvanat-bahcesi

Güneşin altında kristal misali parıldayan kumların ve masmavi Akdeniz havasının keyfini 1 güncük bile olsa çıkartabildiğimiz için mutlu halde, kalbimizi ve aklımızı bu sefer de burada bırakıp, en kısa sürede tekrar gelmek üzere Antalya’ya veda ederken bizim bey dedi ki: Hanım şimdi de şurayı keşfetmeye gidiyoruz! 🙂

gloria-serenity-resort-moda-cekimi

Muhteşem kareleriyle, rüya  gibi geçen bu tatilimizi ölümsüzleştiren Mert Ceylan Photography’ye teşekkürler.

2 YORUM

  1. Ayyy ayyy ben bu yazıyı helekiii resimlere bayıldımmm yaaa hep diyorum veee demekten vazgeçmiyeceğim siz nasıl güzellikte bir çiftsiniz yaaa sizleri tanımak benim için büyük bir mutluluk yazıyı tammm üç kere okudum o kadar hayran kaldım kiii resimler olağanüstü… heleee o ponylerle olan sohbetleriniz hiç unutamıyorum zaten veee o gece hem sen hemde sevgili eşin zerafetlik ve şıklık zirvedeydi mükemmel bir akşama imza attınız…..Kucak dolusu sevgiler….

SİZ DE DÜŞÜNCENİZİ PAYLAŞIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz