Sosyal Medya hesaplarımı takip edenlerinizin de bildiği gibi artık seyahatlerimden en leziz deneyimleri sizlerle, sadece web sitemden değil, aynı zamanda Pegasus Havayolları’nın uçak içlerinde, koltuk ceplerinde sunulan ve yolculuğunuz boyunca size yol arkadaşlığı yapan Pegasus Magazine’de de paylaşıyorum. 🙂

pegasus yazari dilek yeginsu usengec sef

İşte bu ay Pegasus’la seyahat edenlerinize yarenlik edecek yazım “Üşengeç Şef ile Amsterdam’da Gastronomi Turu”…

pegasus yazari dilek yeginsu usengec sef 2

En yakın arkadaşlarımızın da orada yaşıyor olması vesilesiyle, ekstra sempati duyduğumuz ve bunca yıldır gide-gele artık 2. memleketimiz haline gelen, İstanbul kadar asla olmasa da renkli ve eğlenceli bir şehir olduğuna inandığım Amsterdam’daki, bizzat deneyimleyip beğendiğim mekanları sizler için kaleme aldım.
pegasus yazari dilek yeginsu usengec sef 3
Umarım keyifle okur, bir sonraki Amsterdam ziyaretinizde naçizane önerilerimden faydalanabilirsiniz. Daha da güzeli, dergiyi uçakta bırakmak zorunda değilsiniz, isterseniz alabilirsiniz de:)
pegasus yazari dilek yeginsu usengec sef 4

Bu arada müjdeyi vereyim. Bizim buralarda havalar iyice soğumaya başlamışken ve kara kış ufak ufak kendini belli ederken, Pegasus’la bir sonraki seyahatim, daha sıcak bir destinasyona, “Dubai”ye olacak. İlk defa gideceğim bu şehirden bakalım sizin için nasıl bir yazı ile döneceğim. Tavsiyeleriniz varsa seve seve alırım:)

SİZ DE DÜŞÜNCENİZİ PAYLAŞIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz