Daha önce size açılışına katıldığım, hatta bizzat Japon amcalarla birlikte kurdelesini keserek, vatana millete kazandırdığım, sonrasında da geze geze altını üstüne getirdiğim Ataşehir’deki Hello Kitty World‘den bahsetmiştim hatırlarsanız… Hatırlamayanlar için o yazım işte tam da burada🙂

hello-kitty-usengec-sef

Bağdat Caddesi’ndeki devasa Pinkberry dükkanı bir anda kapanıp, Akasya AVM’ye taşınacağını belirtince, yerine kimin talip olacağı merak konusuydu. Derken tadilat başladı ve brandalar gerildi. Bir de baktım ki Hello Kitty World Cafe ve mağazası buraya da geliyor. Gerçi Suadiye’de nispeten küçük bir cafe ve mağaza vardı ama burası ebat olarak ondan çok daha büyük bir alana yayılmış halde. Kız çocuklarına gün doğdu desenize:)

hello-kitty-bagdat-cadde-istanbul
Onları hadi anladım da kendimde de ufaktan bi’ sabırsızlanma fark ettim. Hayır bana ne oluyorsa?:) Bizim ekipde en çok Hande, “Hello Kittyci”dir. Onun eline kimse bu konuda su dökemez:) Ben de severim ama onun gibi battaniyeme kadar her şeyim Hello Kitty değildir henüz:) Dur bakiym nelerim vaaaar: Bileklik, Anahtarlık, Cüzdan, Çanta, Pijama, Çorap… Eh çok da geri kalmamışım aslında… Neyse bu dükkanla birlikte arayı kapatırız artık. Ne yapayım anlattım size 4,5 yaşında büyük bir şevkle, sevgiyle koşa koşa okula başlamış ve oyuncaklara dönüp bakmamışım bile. Tatillerde bile özler ve önlüğümü giyermişim arada… Hatta okulun açılmasından bir gece önce, deli gibi önlüğümle yatmak ister, aman Allah vermeye de buruşmasın diye, hiç kımıldamadan uyumaya çalışır, heyecandan gözümü bile kırpmazmışım sabaha kadar. Neymiş? Yarın okul açılacak! :)Yaz tatillerinde mahalledeki kırtasiyelere dalar, bir sürü şey topladıktan sonra, çıkışta derin bir soluk alır ve “ohhh mis gibi okul kokusu” dediğimi hatırlarım yaa”… Ben nasıl bir çocukmuşum böyle bilemedim. Eh bu kadar okul sevdalısı olup da, oyuncaklara yüz vermezsem zamanında, er ya da geç bir yerden çıkacaktı bunun acısı, değil mi ama? 🙂

hello-kitty

Geçenlerde gündüz gördüğümde cafe kısmında haldır haldır çalışıyorlardı, mağaza kısmında ise ürünler yerleştirilmiş, işin büyük kısmı bitmiş gibiydi.

hello-kitty-bagdat-caddesi

hello-kitty-bagdat-caddesi
Günler günler kovaladı. Dün gece geçerken baktım, insanlar hemen cafe kısmının masalarında ufaktan yerini almaya başlamış bile. Shop kısmı daha hareketli. Bir iki kare fotoğraf çektim tasarımını size de dışarıdan göstereyim diye.

hello-kitty-bagdat-cadde

Ama şimdi şu floresan renkli karpuz şekilli tuvalet lambaları böyle bir konsepte olmuş mu hiç? 🙂

hello-kitty

Bu renk ışıklı ortamlar, bana direkt hastaneleri anımsatır, koşarak kaçarım:) Herhalde o kısım biraz aceleye geldi, yoksa çok daha şirin ve güzelini yapacaklarına inanıyorum.
Haydi vatana millete hayırlı olsun bakalım:)

Yalnız bir kaç gözlemim oldu çok komik. Kız çocukları önünden pas geçemiyor. Yaklaşan parmağıyla göstererek, zıp zıp zıplamaya başlıyor. Bir dükkana, bir anne babasının gözünün içine bakmalar mı dersiniz, türlü numaralarla ikna edebilme çalışmalarımı, hemen her şey var. Tüm bunlara rağmen, içeri girilmezse de, yol boyunca mızmızlanma süreci devreye giriyor. Artık susturabilene aşk olsun bir daha onu. Hihihihi. Ben söyleyeyim de:)
usengecsef.com
www.facebook.com/usengecsef
www.twitter.com/usengecsef
www.instagram.com/usengecsef

SİZ DE DÜŞÜNCENİZİ PAYLAŞIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz