Yeni taşındıkları ofisine göndererek yaptığım sürprizden sonra orada çalışan herkesin bir anda hayranı olduğu, gidip gelip yiyerek, devamlı bana teşekkürlerini ve sevgi dileklerini ilettikleri Meyva Sepeti hediyemden, Eşim öyle memnun kalmış olacak ki, benim doğum günümde de o bana benzer bir sürpriz yaptı sağ olsun:)

IMG 7355

Kapıyı bir açtım ki, az önce gelen kucak dolusu çiçeklerden sonra, şimdi de Frutation’ın meyve buketi… Ben tabi hem şok, hem ağzım kulaklarımda… Teslim eden kişi, paketi uzatırken, “yalnız dışarısı sıcak, çikolatalar eridi, hemen yemeyin, önce biraz buzdolabında bekletin” dedi ve gitti.

Paketi aldım, beyaz plastik bir saksının içine, ucuna çikolatalı ve sade olmak üzere, tek tek meyveler takılmış şeffaf çubuklar sabitlenmiş. Üzerine de şeffaf poşet geçirilip, kurdeleyle bağlanmış.

Aslında hem göze hem kalbe hitap eden sağlıklı ve lezzetli bir atıştırmalık olması gerekirken, bir baktım ki, eriyen çikolatasının bütün poşete bulaştığı hiç de şık olmayan bir görüntüsü var.

IMG 7354

“Buzdolabına koyun hemen” denildi ama, poşetiyle saksısıyla upuzun bir paket… Öyle herhangi bir buzdolabının rafına sığacak gibi de değil ki yani… Uğraştım didindim, buzdolabının bir rafındakileri ötekine aktarıp, çıkartayım da sığdırayım diye ama ne mümkün? Bu da çare olmadı maalesef. Yan koysam da olmaz. Bayağı bir uğraştan sonra, bir rafı daha boşaltıp, daha üste taşıyarak, zorla tıktım içeri. Hediye hediyelikten çıktı, bildiğiniz işkenceye dönüştü.

IMG 7357

1 saat geçtikten sonra açtım durumuna bakmak için, bütün çikolatalar hala ergiyik halde, her yere bulaşmış ve katılaşmaya da hiç niyetleri yok… En ufak bir şıklığı kalmadığı gibi, tadı da hiç güzel değil.

Web sitelerinde, %100 Memnuniyet Garantisi sundukları iddiasında olduklarını görünce, hemen Müşteri İlişkileri Departmanı ile görüşmek için Frutation Call Center’ı aradım. Çünkü biliyorum ki, eşim özene bezene seçip gönderdiği sürprizinin kalitesinde yaşanan bu sıkıntılı durumu öğrenirse çok üzülür.

Ara…Ara… Telefonda karşınıza hiç bir gerçek muhatap çıkmıyor maalesef. En fazla mesajınızı alıyorlar, “tamam biz ilgili departmana ileteceğiz, onlar sizi arayacak” diyorlar ama saatler geçiyor, ne arayan ne soran.

Bekledim bekledim, baktım hiç kimsenin şikayetimi umursadığı yok, gelen paketin, Şaşkınbakkal’daki, yani, araçla benim olduğum yere 5 dakika mesafedeki dükkanlarından gönderildiğini düşünerek, bu şubeyi aradım ve en yetkili kişiyle görüşmek istediğimi belirttim.

Mağaza müdürü olan beye, yaşadığım mağduriyeti ve hayal kırıklığını anlattım.

“Bu durumlarla karşılaşmamak ve kalitelerinden ödün vermemek için, normalde buzdolaplı özel araçlarla teslimat yaptıklarını, ama bana getiren arkadaşın, herhalde işgüzarlık yaparak o sıcakta yürüyerek elde getirdiğini, bu yüzden bunun yaşandığını” belirterek, özür diledi. Hemen yenisinin hazırlanması için gerekli talimatı vereceğini, ama yoğunluklarından ötürü, bunun biraz geç bir saate yetişebileceğini söyledi.

Maalesef böyle bir handikapları var ki, teslimatı ne zaman yapacakları konusunda hiç bir garanti vermiyorlar. Bilemiyorsunuz. Mesela saat 17:00’de paydos edilen bir iş yerinde çalışan bir arkadaşınıza gönderiyorsanız, o çoktan ofisten çıkmış, hatta evine varmışken bile getirilebilmesi söz konusu ki bu durum da başka bir arkadaşımın başına gelmiş maalesef.

Neyse efendim… Mağaza Müdürü Bey’in ilgisi sayesinde, büyük uğraşlar sonucunda, buz gibi çikolatası güzelce donmuş, taptaze meyveleriyle, yeni meyve demetim, eşimden önce nihayet teslim edildiğinde içime su serpildi.

IMG 7360

Gelen ürünün, öncekinin tadıyla, uzaktan yakından alakası yoktu. Görüntü zaten tamamen farklıydı. Bu tek kelimeyle mükemmeldi. Ötekisiyle yaşatılan hayal kırıklığını unutturacak kadar…

IMG 7381
Çilekler, ananaslar, muzlar, kavunlar, üzümler, elmalar… Bazıları sade halde, bazıları sütlü veya beyaz çikolata ile kaplanmış. Ayıklanmış, temiz ve taptaze…

IMG 7372

Fiyat hakkında da bilgi vermek gerekirse, örneğin bu ürün için konuşursak, en küçük boyu 65 TL’den başlıyor, büyüklüğüne göre yaklaşık 95 TL ‘ye kadar değişen bir ücreti var.

IMG 7379
Özellikle bir erkeğe, çiçek göndermek yerine, tercih edilecek güzel bir sürpriz olduğunu düşündüğüm Frutation’dan her zaman aynı kalitede hizmet beklentisiyle, sizin de bu leziz meyvelerin keyfini, sevdiklerinizle çıkarmanız dileğiyle:)

2 YORUM

SİZ DE DÜŞÜNCENİZİ PAYLAŞIN

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz